Boek | Gevaarlijke date

 

Gevaarlijke date gaat over Tirza, dertig jaar en werkzaam bij de zedenpolitie. Ze is opgevoed door haar vader die een kroeg runt met twee woningen erboven. In één ervan woont Tirza, in de ander haar vader. Er blijkt een verkrachter actief in de stad die opereert via een datingsite. Tirza wordt aangewezen als lokaas en heeft verschillende dates om achter de identiteit van de dader te komen. Als de man op wie ze al een tijdje verliefd is de eigenaar van de datingsite blijkt te zijn, wordt het echt ingewikkeld. En dan is er ook nog die vervelende ex.

 

Bestellen?

 

Gevaarlijke date is verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels voor €18,95.

Bijvoorbeeld via de website van de uitgever en op Bol.com

Liever een gesigneerd exemplaar ontvangen? Neem dan contact met me op!

Gevaarlijke date is ook als luisterboek verkrijgbaar via Luistereffect of Storytel

Recensies

 

Sandra Hutchinson van In de boekenkast:

‘Gevaarlijke date is alweer het derde boek van de Nederlandse auteur Krista van der Hulst. Eerder schreef ze al Dwaze dates of echte liefde en Kiezen of daten, beide geslaagde feelgoodromans. Gevaarlijke date sluit daar goed op aan en zou weleens een bestseller kunnen worden. Krista weet haar lezers al vanaf de eerste pagina voor zich te winnen, ze weet ook haar personages goed neer te zetten en als lezer leef je dan ook snel met hen mee.’ … ‘Zet dit riskante afspraakje maar alvast op je Nog Te Lezen-lijst!’
Lees hier de hele recensie.

 

Severine van Lekker Lezen:

‘Krista van der Hulst heeft met Gevaarlijke date een spannende roman neergezet. Het is een goede mix tussen romantische scènes en spanning, waardoor de lezer geprikkeld blijft om verder te lezen.’….’Kortom, ik kan het iedereen aanraden die eens een romantisch boek wil lezen maar toch de spanning van een misdaadverhaal niet kan missen.’
Lees hier de hele recensie.

 

Reviews

 

Bol.com

 

Katherina1981: Heerlijk boek wat lekker wegleest. Er zit snelheid in de verhaallijn wat er voor zorgt dat het niet saai wordt.
Het is spannend maar tegelijkertijd ook erg grappig. En een stukje erotiek ontbreekt zeker niet! Bij elkaar een prima boek om heerlijk van te genieten.

 

Nicole2506: In twee dagen uitgelezen, kon het boek maar moeilijk weg leggen.
Fijne korte hoofdstukken, makkelijk te lezen en spannend, een aanrader.