Boek | Het derde wiel

Het derde wiel

 

 

 

 

 

 

 

Minke en Teske zijn vriendinnen en wonen in een voormalig studentenhuis, samen met Jacintha, een oude klasgenoot van Teske. Minke worstelt met seksuele intimidatie op de ICT-afdeling, waar ze werkt. Ondertussen probeert verloskundige Teske te bemiddelen tussen haar broer, die net uit de kast is gekomen en hun gelovige ouders. Zowel Minke als Teske vinden de liefde van hun leven, maar dat gaat niet zoals ze hadden gehoopt. Als een confrontatie uit de hand loopt, moeten de vriendinnen alle zeilen bijzetten om te zorgen dat niemand, en zeker niet hun huisgenoot, hun geheim ontdekt. Het is maar de vraag of Teske en Minke er ongeschonden uitkomen.

 

Bestellen?

 

Het derde wiel is verkrijgbaar bij  alle (online) boekhandels. Zie bijvoorbeeld het e-book en de paperback op bol.com. Bij de bibliotheek kun je het boek ook lenen als e-book en fysiek boek.

 

Liever een gesigneerd exemplaar ontvangen? Neem dan contact met me op!

 

Het derde wiel is ook als luisterboek verkrijgbaar via Luistereffect of Storytel. Ook via de bibliotheek is het boek te luisteren. Het is ingesproken door Ina Andrea van Andrea.events.

 

Recensies

Het derde wiel is voor mij de betere feelgood, met de mix van romantiek, drama, vriendschap, trouw, spanning, werk en soms voorspelbaar wat zelf een rust gaf.
Krista van der Hulst, ik wil wel meer van dit genre feelgood!’ – missp_her_books-read

Lees de volledige recensie hier.

 

Het derde wiel is een leuk feelgoodboek, met de nodige spanning en drama. Ik raad het zeker aan om te lezen. Zeker zijn 4 sterren waard.’ – Bazarow.

Lees de volledige recensie hier.

 

‘Ik vond een bepaalde wending erg verrassend en hierdoor snap je de titel heel goed. Die is zo goed gevonden. Het maakt het verhaal gecompliceerd en ergens ook heel spannend.’ – Veronique’s boekenhoekje.

Lees de volledige recensie hier.

 

‘Het derde wiel is een aanrader voor iedereen die niet van rechttoe rechtaan romans houdt. Het thriller-effect is in deze roman zeker aanwezig en de keuze voor de titel is zonder meer een pluim waard.’

Lees de volledige recensie hier.

 

Reviews

Kijk op hebban.nl voor reviews van ‘Het derde wiel’.