Hoe is het met…. Boek 4

Hoe is het met…. Boek 4

Het is alweer een tijd geleden dat ik nieuws op mijn website heb geplaatst. Soms is er nou eenmaal niet zoveel nieuws te melden. Maar ben ik dan helemaal niet meer bezig met schrijven? Het antwoord daarop is gelukkig ‘Nee’. Ik schrijf nog steeds elke maand een blog voor babybytes.nl. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met mijn vierde boek. Hoewel heel gestaag, vordert dit wel. Ik ben ongeveer op 3/4 van het totaal aantal woorden dat voor een boek van zo’n 250 pagina’s nodig is, mijn streven dus.

Toen ik de eerste helft helemaal geschreven had, heb ik dit na een proeflees- en redigeerronde al naar drie uitgevers gestuurd, in de hoop er al iemand voor te kunnen interesseren. Helaas kwam daarop één afwijzing en verder nog geen bericht. Als het hele manuscript af is, ga ik uiteraard nog meer uitgevers benaderen en mijn uiterste best doen om ook dit verhaal gepubliceerd te krijgen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.