Ladies night Hoorn alweer voorbij

Ladies night Hoorn alweer voorbij

 

Op 8 februari stond ik om 16.30uur klaar bij de achteringang van de bioscoop (Vue in Hoorn). Met al mijn spullen werd ik netjes naar mijn stand gebracht die een mooi plekje had. Daar kon ik mijn posters gaan plakken, banner uitrollen en de stapels boeken klaarleggen met een ontzettend leuk standje als resultaat. Om 18.30uur druppelden de eerste dames binnen voor de film ‘Fifty shades darker’. Nieuwsgierig bekeken ze de standjes. Ondertussen werden de prijzen opgehaald die de dames konden winnen in de zaal. Maar liefst 8 dames zijn die avond met een mooi boek(je) van mijn hand gelukkig gemaakt. Ik had leuke acties aan mijn stand. Niet alleen aanbiedingen voor mijn boeken en mijn nieuwste verhalenbundel, maar ook een rad waarmee men kans maakte op een verhalenbundel. Aan het rad werd veelvuldig gedraaid, tot ik een heel lijstje met namen had van vrouwen die een joker draaide, waaruit ik op een later moment drie gelukkigen zou loten. De ene zaal na de andere ging open en de vrouwen bleven komen en gaan. De stand werd druk bezocht en mijn boeken bekeken. Verschillende vrouwen gingen met een nieuwe aanwinst voor hun boekenkast naar huis. Ook de boekenleggers vonden gretig aftrek en belanden hopelijk tussen een ander leuk boek of worden op een later moment eens bekeken. Aan het einde van de avond kon ik tijdens het inpakken van de stand nog net een prijswinnaar van de laatste zaal blij maken met een persoonlijk woord in het door haar gewonnen boek. Daarna was het tijd om in te laden en bij de komen van een lange, drukke, maar leuke avond.

 

Bezoek aan de stand

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.