Ladies Night Hoorn

Ladies Night Hoorn

Woensdag 8 februari is het Ladies Night in de bioscoop in Hoorn. De avond draait om de film ‘Fifty shades darker’, maar alle gasten kunnen ook genieten van allerlei leuks die avond, waaronder een markt. Daar sta ik met een stand om mijn nieuwste boek ‘Kiezen of Daten’ te promoten. Natuurlijk is daar ook mijn debuutroman ‘Dwaze dates of echte liefde’ verkrijgbaar. Als klap op de vuurpijl ligt er ook een verhalenbundel vers van de pers, met een heleboel van mijn columns en verhalen erin. Een primeur voor deze avond. Dit alles wordt vergezeld door leuke acties. Niet alleen aanbiedingen aan mijn stand, maar ook kans om de verhalenbundel te winnen. Bovendien gaan alle kopers naar huis met een leuk tasje en indien gewenst met een persoonlijke krabbel in hun boek(en). Inmiddels zijn er al acht zalen (bijna) uitverkocht, dus het zal een gezellig drukke avond worden. Wie weet tot dan?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.