Mijn tweede boek komt eraan

Mijn tweede boek komt eraan

Na een tijd van stiboek 2lte na de publicatie van ‘Dwaze dates of echte liefde’, mijn debuutroman, is er nu nieuws over een tweede boek. Het nieuws is dat die er definitief gaat komen!
Dus ik ben nu niet langer iemand die een boek heeft geschreven, maar iemand die boeken schrijft. Een wezenlijk verschil, waar ik heel erg blij mee ben!
De planning moet nog rondgemaakt worden, maar dat het boek gepubliceerd gaat worden is een feit. De nieuwe eigenaren van uitgeverij Zilverspoor waren zeer enthousiast over het manuscript, dus over niet al te lange tijd zullen de handtekeningen gezet worden onder het contract voor publicatie. Wat de definitieve titel zal worden, is nog niet bekend, maar iedereen die heeft genoten van ‘Dwaze dates of echte liefde’, gaat dit boek ook zeker heel leuk vinden. Ik kan niet wachten tot het in de winkels ligt en ik hoop de (toekomstige) lezers ook niet. Maar eerst nog even aan de slag, samen met Zilverspoor, om er een fantastisch eindproduct van te maken. Wordt vervolgd !

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.