Mijn vierde boek gaat uitkomen!!!

Mijn vierde boek gaat uitkomen!!!

Na een aantal afwijzingen en geen reactie op herinneringen, besloot ik toch nog verder te kijken voor andere uitgeverijen. Ik vond er één die me een goede match leek en binnen een week kreeg ik een mailtje met de volgende zin:  ‘We hebben je manuscript beoordeeld en willen het graag uitgeven.’ Ik sprong letterlijk een gat in de lucht. Na meerdere afwijzingen is het zo fijn om bevestiging te krijgen van een professional dat je iets hebt geschreven dat het waard is om uitgegeven te worden.

Het boek gaat uitgegeven worden door Ellessy. Een uitgeverij die valt onder Clustereffect. Ellessy staat bekend om het uitgeven van toegankelijke feelgood en thrillers en combinaties daarvan. En dat past uitstekend bij de spannende feelgood die ik straks in mijn handen wil hebben met mijn naam erop!

Ik ben samen met de uitgever en de redacteur druk bezig met de redactierondes. Uiteraard moet er een cover ontworpen worden en een passende flaptekst gemaakt worden op op de achterkant van het boek te komen. Ook daarin zijn we al een heel eind. De coverfoto was wel het allermoeilijkste, maar ook daar is nu een keuze in gemaakt. Omdat het uitkomen van het fysieke boek en het e-book al deze maand staat gepland, ben ik druk bezig met het inplannen van de boekpresentatie in (omgeving) Utrecht. Schrijf deze datum met potlood in de agenda:

3 juli 2022

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.