Nieuws over het volgende boek

Nieuws over het volgende boek

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan mijn volgende boek. Op dit moment is de eerste redactieronde aan de gang. De redaproef_tekst_en_textiel_6cteur bekijkt mijn manuscript en geeft hierin van alles aan; allerlei mogelijke fouten (‘je kunt niet de omgeving in je op prenten’) , inconsistenties (‘eerst was het een huurhuis en nu ineens koop’), vragen (‘wat bedoel je hiermee?’), opmerkingen (‘heel veel ‘maar’ in één zin’) en overbodigheden (‘deze zin kan weg, dat illustreer je al’). Aan mij de taak om dat allemaal te verwerken in een volgende versie van het manuscript. Waarschijnlijk is deze fase eind van de zomer afgerond en dan naar de volgende stap.

Er is nog zoveel te doen; Wat wordt de definitieve titel? Hoe gaat de cover eruit zien? De woordredactie moet nog gedaan worden. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar heel lang wachten hoeft niet. Voor je het weet is het november.

In de tussentijd heeft de uitgever Zilverspoor ook een hoop werk gedaan. Bijvoorbeeld aan hun nieuwe website. Neem een kijkje en meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van mijn boeken en die van mijn collega’s.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.