Boek 5; tipje van de sluier.

Boek 5; tipje van de sluier.

Als je een boek hebt gepubliceerd vragen de meeste mensen of je al met een volgende boek bezig bent. Ik kan nu in ieder geval volmondig JA zeggen. Ik heb weer een verhaal en een synopsis in mijn hoofd  en op papier (nou ja, digitaal papier dan). Op moment van schrijven (februari 2023) tikt de woordenteller ongeveer 10.000 woorden aan. Voor een compleet boek nog niet veel, maar het begin is er. Niet lang na de boekpresentatie van mijn vierde boek ‘Het derde wiel’ begon ik met een opleiding die naast mijn gezin, werk en andere hobby’s zoveel tijd opslokte dat ik niet veel heb kunnen schrijven. Maar nu ik dit met succes heb afgerond kriebelt het weer om verder te gaan.
Het tipje van de sluier; Het is weer een feelgood verhaal met een spannend randje met de voorlopige titel ‘In de Bovenkamer’. Wil je op de hoogte gehouden worden, wordt dan lid van mijn nieuwsbrief (2 a 3x per jaar) of kijk op facebook.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.