Boeken

Het derde wiel

Een spannende feelgood over Teske en Minke, die samenwonen met Jacintha.

Gevaarlijke date

Een chicklit-thriller over Tirza, die werkt bij de zedenpolitie.

Verhalenbundel

Een bundel vol verhalen en columns. Stellingen en teksten die je aan het denken zetten, maar die je ook na de laatste zin doen glimlachen.

kiezen-of-daten-voorkant

 Kiezen of daten

Noor, een 33 jarige assistent-architect, wil onenightstands, maar verder niets. Maar dan komt Dave in beeld. En James….

Dwaze dates

Dwaze dates of echte liefde

Dwaze dates of Echte liefde: een debuutroman met een lach en een traan over grote liefdes, vriendschap en ambitie die je doet meeleven met de sympathieke heldin.

gebaandepaden

Gebaande paden

Liefde en passie, haat en bedrog, gemis, pijn en verdriet. Vriendschap … of toch niet. Een moeder sterft, een vader wordt gevonden. Zout op open wonden. Sprookjes van toen, fantasie van nu, verhalen zo bijzonder. Ga mee, geloof, beleef, bewonder.

karma

Karma

Het boek ‘Karma’ bestaat uit verhalen van de achtentwintig winnaars van de Calami Literatuurwedstrijd Karma. Via een ‘recht voor zijn raap’ briefwisseling doet Stella haar man Gerrit haar bedrog uit de doeken. Gerrit heeft daar een onverwacht antwoord op dat het begin van het einde van hun relatie betekent, waarin karma een grote rol speelt.
schrikkelbruid

Schrikkelbruid

Hoewel de verhalenbundel minder populariteit geniet dan de roman, is hij bij uitstek geschikt voor wie minder vaak en/of minder lang leest. Hoe prettig kan het zijn om een bundel op het nachtkastje te hebben liggen en nog even voor het slapengaan een kort verhaal te lezen. Of tijdens de lunchpauze van een drukke baan even de afzondering te zoeken en onder het genot van een rijk belegde sandwich tevens te genieten van een kort verhaal.

Zomerschoenen

Zomerschoenen

Met lede ogen ziet hij toe hoe zij zich inlaat met mannen en daar haar geld mee verdiend. Maar als dat goed misgaat en zij zich maar ternauwernood uit de situatie kan redden is dat geen goed nieuws. ‘Wie de schoen past’, een kort verhaal van mijn hand, is opgenomen in de bundel ‘Zomerschoenen’. De opbrengt gaat naar twee goede doelen.