Update

Update

Tijd voor een nieuw bericht over wat er allemaal speelt rondom mijn boeken. Om meteen de meest gestelde vraag te beantwoorden; Ik ben inderdaad nog bezig met een vijfde boek, maar het gaat erg langzaam. En dat is helemaal niet erg, want hoewel ik van plannen hou, heb ik geen planning of deadline voor dit boek. Er staan inmiddels zo’n 25.000 woorden op (digitaal) papier. Dat is ongeveer een derde van een volledig boek. Het komt weer bij tijd en inspiratie.

Er is nog steeds af en toe een nieuwe recensie van mijn vierde boek ‘het derde wiel’ zoals deze leuke op instagram. Mieke Schepens van ‘Graag Gelezen’ schrijft zelfde deze mooie woorden: ‘Ik heb genoten van deze spannende feelgoodroman.’ Haar volledige 4 sterren recensie kun je hier lezen.

Dat al mijn boeken nog regelmatig nieuwe lezers krijgen kan ik opmaken aan de cijfers van de Lira die de uitleningen in de bibliotheken weergeeft. Deze cijfers worden in het vierde kwartaal van het jaar verstrekt aan auteurs en elk jaar ben ik weer blij verrast. ‘Het derde wiel’ is bijna 300x uitgeleend en via ongeveer 200 en 100 gaat het naar nog zo’n 70 uitleningen voor m’n debuut. Fantastisch om te zien dat mijn boeken veel lezers bereiken!
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.