‘Dwaze dates of echte liefde’ in de Bibliotheek!

‘Dwaze dates of echte liefde’ in de Bibliotheek!

In de bieb

Ik weet nog goed hoe ik vroeger in de bieb kwam. De dames achter de balie wisten nog net niet mijn naam, maar wel dat ik er één van Van der Hulst was. Heerlijk vond ik het om de boekenkasten langs te struinen en wat leuks uit te zoeken.

Maar dat is al jaren terug. Nu koop ik eigenlijk al mijn boeken en struin ik in boekenwinkels en -beurzen de tafels af.

Toch denk ik dat ik binnenkort weer veel in de bibliotheek te vinden ben. Het wordt namelijk een stuk leuker om daar te vertoeven als mijn eigen boek ergens staat. Dan kan ik weer struinen langs de kasten op zoek naar dat ene prachtige boek. Hoe fijn is het dan om mijn naam te vinden!?

Laatst kreeg ik het bericht van Biblion dat ‘Dwaze dates of echte liefde’ maar liefst 249 keer besteld is door de bibliotheken. Een mooi aantal werd erbij gezegd. Daar ben ik het helemaal mee eens!

Dus ik ga ernaar op zoek. Dat boek waar over wordt gezegd in de Boekensalon/ Biblion recensie (www.deboekensalon.nl/dbs/book/355332); ‘Dit debuut van de auteur leest vlot weg en onderscheidt zich van andere boeken in dit genre door haar nuchtere benadering van zaken.’
Zoeken jullie mee?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.