Signeersessie Primera Wieringwerf

Signeersessie Primera Wieringwerf

Signeersessie Primera Wieringerwerf

Op vrijdag 22 februari werd ik om 14.00 heel hartelijk ontvangen door de medewerkers van Primera Wieringwerf. Er stond een prachtige tafel klaar en een mooi plateau met romantische items en mijn boek bij de ingang. Nadat ook mijn rolbanner een plaatsje had gekregen was er al een klant die speciaal voor mijn boek kwam. De winkel had het namelijk al uitgebreid kenbaar gemaakt, o.a. in de Schager Courant. Met veel trots, maar ook nog een beetje onwennig, signeerde ik het eerste verkochte exemplaar van die dag. Speciaal voor mijn aanwezigheid waren er hapjes ingeslagen en deze bleken een uitstekende manier om de bezoekers op mijn aanwezigheid en de reden ervan te wijzen. Vrijwel iedereen was enthousiast, sommige namen flyers of boekenleggers mee en gelukkig ook redelijk wat mensen kochten een boek met een krabbel van mij erin. Er kwam ook een dame een boek kopen voor een vriendin van haar. Blij liep ze de winkel uit om vervolgens weer terug te komen. Ze wilde ook nog even met mij op de foto. Ze had namelijk ook de eerste handtekening van Veldhuis&Kemper zei ze, en hoewel de relevantie daarvan me niet helemaal duidelijk was, voelde ik me ontzettend vereerd. Tegen half 6 was het tijd om op te ruimen en afscheid te nemen van mijn mooie stekkie van die middag. Mijn eerste signeersessie in een winkel was voorbij.

Met dank aan Stephannie en Jaap van Primera Wieringerwerf.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.