Bundel met columns en verhalen

Bundel met columns en verhalen

Ondertussen schrijf ik al een heel wat jaren en dat zijn, zoals trouwe bezoekers van mijn website weten, niet alleen boeken. Ik heb ondertussen al een flinke verzameling columns en verhalen geschreven. Enkele verhalen hebben zelfs prijzen gewonnen of zijn op websites gepubliceerd. Een aantal keer per jaar wordt er ook een column van mij gepubliceerd in een personeelsblad. Het leek me een leuk idee om (de meeste van) deze schrijfsels te bundelen en er een mooi boekje van te maken. Niet alleen is het leuk om mijn werk weer in mijn handen te kunnen houden en in de boekenkast te kunnen zetten, maar het is ook voor mensen die mijn schrijfstijl nog niet kennen een ideale kennismaking. Vanaf nu is deze bundel dus ook verkrijgbaar. Exclusief bij mij en gesigneerd op verzoek. Wil je een exemplaar bestellen? Dit kun je doen voor € 5,95 (inclusief verzending) door mij te mailen op info@kristavanderhulst.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.