Titel en cover nieuwe boek

Titel en cover nieuwe boek

Ik heb er een tijd over gedaan om een goede titel te verzinnen voor mijn nieuwste boek. Daarbij heb ik zelfs de hulp van mijn nieuwsbrieflezers ingeroepen. Eén van de reacties bevatte een titel die ik ook op een lijstje met opties had staan. Dat kon natuurlijk geen toeval zijn, dus dat is de titel geworden. En de titel is geworden……

GEVAARLIJKE DATE

Toen ik de titel definitief had gekozen en afgestemd had met de uitgever, konden we ook aan de slag met de cover. Hoewel het ontwerp van de voorkant waar de uitgever mee kwam totaal anders was dan mijn eerste boeken, was ik meteen enthousiast over het voorstel. Het past mijn inziens heel goed bij het type boek, dat de uitgever heel treffend een ‘Spannende chicklit-detective’ noemt. Zie hieronder het resultaat. Schroom niet om me te laten weten wat je ervan vindt.

De voorbereidingen voor de publicatie van Gevaarlijke date zijn inmiddels in volle gang. De eerste redactie ronde is in januari gedaan. Ik vond het erg leuk om het verhaal dat ik al een hele tijd geleden heb geschreven weer te lezen en te verbeteren. De verbeterde versie ligt nu bij de uitgever voor de volgende redactieronde en puntjes op de i. Als dat klaar is en het omslag (inclusief flaptekst) is definitief, kan het naar de drukker. De planning is dat het boek in april verschijnt. Natuurlijk wil ik dat vieren met een boekpresentatie. Ik ben nu een geschikte locatie en datum aan het zoeken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.